Sponzori i donatori

Veliko hvala svim trenutnim sponzorima i donatorima koji nam svojim donacijama pomažu u realizaciji Simpozija!

Sponzori 

OIKON

Oikon d.o.o. – Institut za primijenjenu ekologiju vodeća je licencirana i akreditirana konzultantska tvrtka/istraživački institut na području primijenjene ekologije u Hrvatskoj i regiji s gotovo 24 godine iskustva. Specijalnosti Oikona su zaštita prirode i okoliša, upravljanje prirodnim resursima, krajobrazna ekologija, industrijska ekologija, okolišno modeliranje, obnovljivi izvori energije, održiva mobilnost, pravo, politika i ekonomija okoliša, vođenje projekata, daljinska istraživanja i geografski informacijski sustavi.

 

Više informacija potražite na https://oikon.hr/hr/.

 

Modepack

Modepack je tvrtka specijalizirana za proizvodnju visoko-kvalitetnih pakiranja za logistički transport. Misija im je nastaviti razvijati kompaniju uz nova znanja, iskustva i tehničke inovacije, a time i unaprijediti njihovu povezanost s partnerima i zadovoljstvo kupaca. Uz svoje osnovne principe (kvaliteta proizvoda, međuljudska povezanost i zaštita okoliša) teže dostizanju globalnog tržišta. Razvojem koncepta circular mode svoje proizvode prate tijekom svih koraka, od same sirovine putem cijelom procesa sve do povratka kako bi bili sigurni da će se materijali reciklirati i iskoristiti u proizvodnji novih produkata. 

 

Više informacija potražite na https://modepack.com/.

 

Vita Lab Nova

Vita Lab Nova d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki u opskrbi širokog spektra laboratorijskog potrošnog materijala i opreme za primjenu u farmaceutskoj, prehrambenoj i petrokemijskoj industriji, javnom zdravstvu, medicini, forenzici, veterini, na fakultetima, itd. u Hrvatskoj, ali i regiji. Naš mali tim stručnjaka sastoji se od visokoobrazovanih zaposlenika iz područja biologije, kemije, farmaceutike, biotehnologije i ekonomije. Kontinuiranim obrazovanjem i stručnim usavršavanjem nastojimo dati najbolja moguća rješenja kao i usluge za naše klijente.

 

Više informacija potražite na https://vitalab.hr/.

 

Nexe Grupa

NEXE Grupa je poslovni sustav od 15 tvrtki, u kojem posluju i Luka Tranzit Osijek te tvrtka za gospodarenje otpadom Ekonex. U skladu sa svojom vizijom i misijom NEXE Grupa gradi bolju budućnost kako za svoje zaposlenike i vlasnike, tako i za zajednicu u kojoj djeluje, a poslovnu filozofiju temelji na kontinuiranim ulaganjima u sve proizvodne i poslovne procese s ciljem njihove modernizacije i povećanja energetske učinkovitosti u svim tvrtkama članicama. Posebna pažnja posvećuje se kontinuiranom ulaganju u ljude kroz razvoj njihovih kompetencija putem različitih edukacijskih programa. Uz to već dugi niz godina uspješno provodi stručnu studentsku praksu kako bi studentima omogućili upoznavanje s osnovnim procesima iz područja za koje se školuju.  

 

Više informacija potražite na https://www.nexe.hr/.

 

Bio-Mi

Bio-Mi je mala i srednja tvrtka za istraživanje i razvoj sa sjedištem u Matuljima, posvećena proizvodnji finalnih i polufinalnih termoplastičnih materijala i proizvoda koji se koriste za proizvodnju primarne i sekundarne ambalaže i poljoprivrednih proizvoda. Naše osnovne aktivnosti usmjerene su ka naprednom inženjeringu novih bioloških i održivih plastičnih materijala, a ujedno smo i prvi proizvođač certificirane termoplastike na biološkoj osnovi, biorazgradive i kompostabilne u istočnoj i jugoistočnoj Europi.

 

Više informacija potražite na https://www.bio-mi.eu/index.php/hr/

 

Xellia

Xellia je specijalizirana farmaceutska tvrtka fokusirana na pružanje tretmana protiv ozbiljnih bakterijskih i gljivičnih infekcija prouzročenih multi rezistentnim sojevima. Njihov način razmišljanja usmjeren je na pacijente te spajanjem znanosti i inovacije teže spašavanju ljudskih života. Vodeći su u svijetu u razvoju i proizvodnji anti-infektivnih tvari te distribuciji istih farmaceutskim kompanijama, a njihov uspjeh i pozicija na tržištu temelji se na više od 100 godina iskustva. 

 

Više informacija potražite na https://www.xellia.com/about-us/our-sites/zagreb.

 

Donatori