SiSB

SiSB ili Simpozij studenata bioloških usmjerenja je međunarodni, dvodnevni simpozij koji se održava na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Simpozij okuplja učenike, studente i sve druge ljubitelje biologije s ciljem širenja znanja i ideja iz biologije i njenih brojnih grana i disciplina. Ovaj događaj predstavlja izvrsnu priliku studentima za izlaganje vlastitih radova, druženje i razmjenu iskustava s kolegama, stjecanje novih poznanstava te pronalazak novih ideja koje će doprinijeti u popularizaciji biologije kao znanosti.

Na simpoziju, moguće je sudjelovati kao aktivni ili pasivni sudionik. Ove godine kao pasivni sudionik možete sudjelovati
uživo ili online putem platforme Zoom (prijave za online sudjelovanje bit će otvorene početkom 4. mjeseca).

Prijave za pasivne sudionike uživo traju od 1.3. do 19.5.2023. U cijenu kotizacije uključeno je prisustvovanje na predavanjima i radionicama, materijali i ručak. Obrazac za prijave: https://forms.gle/DRyDmreL62AzBjsf9

Kotizacija za sudjelovanje u oba dana:

EARLY BIRD: 8 eura (1.3.2023. –  30.4.2023.)

REGULAR: 10 eura (1.5.2023. – 19. 5. 2023.)

*Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 dana nakon što vas putem maila obavijestimo da ste primljeni i pošaljemo vam sve podatke potrebne za uplatu.*

Napominjemo da ove godine imamo kapacitet primiti 130 pasivnih sudionika uživo. S obzirom na to da nemamo kriterije za prihvaćanje pasivnih sudionika, prijave funkcioniraju po principu „tko prvi, njegovo“.

SiSB 2023.

Pozivamo nas na SiSB 2023. Prijavite se i predstavite svoj rad, otkrijte što su za vas priredili vaši kolege, steknite nova poznanstva i, na kraju, zabavite se inspirirajući jedni druge.

Ovaj dvodnevni simpozij omogućava vam da preko raznolikog i bogatog znanstevno-stručnog i društvenog programa produbite svoju ljubav prema biologiji te otkrijte svu njenu raznolikost i ljepotu.

Za sve informacije o otvaranju prijava i ostale novosti pratite nas na našem Instagram https://instagram.com/bius.sisb?igshid=YmMyMTA2M2Y= i Facebook profilu https://www.facebook.com/sisb.bius/ ili nam se obratite putem e-maila sisbstudent@gmail.com .

Vidimo se 27. i 28. svibnja 2023. uživo na PMF-u i online. Veselimo se vašem dolasku!

 

ČLANOVI ORGANIZACIJSKOG ODBORA

Arhiva-knjige sažetaka

Prolistajte knjige sažetaka dosadašnjih Simpozija!

 

 

 

 

 

Sponzori i donori

 Veliko hvala svim trenutnim sponzorima i donorima koji nam svojim donacijama pomažu u realizaciji Simpozija!