SiSB

SiSB ili Simpozij studenata bioloških usmjerenja je međunarodni, dvodnevni simpozij koji se održava na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Simpozij okuplja učenike, studente i sve druge ljubitelje biologije s ciljem širenja znanja i ideja iz biologije i njenih brojnih grana i disciplina. Ovaj događaj predstavlja izvrsnu priliku studentima za izlaganje vlastitih radova, druženje i razmjenu iskustava s kolegama, stjecanje novih poznanstava te pronalazak novih ideja koje će doprinijeti u popularizaciji biologije kao znanosti.

Na simpoziju, moguće je sudjelovati kao aktivni ili pasivni sudionik. Aktivni sudionici imaju priliku predstavljati svoje istraživanje kolegama u obliku predavanja ili putem poster sekcije te na taj način podijeliti s drugima svoj rad i zaključke do kojih su došli.

Prijave za aktivne sudionike traju od 15. studenog 2022. do 15. siječnja 2023. U cijenu kotizacije uključeni su svi materijali, ručak, zabavni program, printanje postera (poster sekcija) te poklon paket i još mnogo drugih iznenađenja😊

Kotizacija za sudjelovanje:

EARLY BIRD: 10 eura (15. 11.2022. –  15. 12.2022.)

REGULAR: 15 eura (15. 12.2022. – 15. 1. 2023.)

*Kotizaciju plaćate TEK NAKON što ste dobili e-mail da ste primljeni zajedno sa informacijama o plaćanju. Konačni rezultati bit će objavljeni 1. veljače 2023..*

Poster sekcija je izlaganje namijenjeno studentima koji bi htjeli svoje istraživanje predstaviti u malo opuštenijoj atmosferi. Ovaj dio simpozija je zamišljen kao “Posteri uz kavu” gdje će sudionici u pauzama za kavu imati priliku pogledati postere svojih kolega te postavljati pitanja i čavrljati o temama koje ih zanimaju. Prijaviti možete bilo koji studentski samostalni rad (istraživanje za završni/diplomski rad, rad za Rektorovu nagradu) koji bi htjeli predstaviti kolegama.

Ove godine odlučili smo ići i Internacionalno pa Vas stoga molimo da svoje materijale (postere i prezentacije) napravite na engleskom, a izlaganje je po želji(može i na hrvatskom i na engleskom).

SiSB 2023.

Pozivamo nas na SiSB 2023. Prijavite se i predstavite svoj rad, otkrijte što su za vas priredili vaši kolege, steknite nova poznanstva i, na kraju, zabavite se inspirirajući jedni druge.

Ovaj dvodnevni simpozij omogućava vam da preko raznolikog i bogatog znanstevno-stručnog i društvenog programa produbite svoju ljubav prema biologiji te otkrijte svu njenu raznolikost i ljepotu.

Za sve informacije o otvaranju prijava i ostale novosti pratite nas na našem Instagram https://instagram.com/bius.sisb?igshid=YmMyMTA2M2Y= i Facebook profilu https://www.facebook.com/sisb.bius/ ili nam se obratite putem e-maila sisbstudent@gmail.com .

Vidimo se 27. i 28. svibnja 2023. uživo na PMF-u i online. Veselimo se vašem dolasku!

 

ČLANOVI ORGANIZACIJSKOG ODBORA

 

 

Arhiva-knjige sažetaka

Prolistajte knjige sažetaka dosadašnjih Simpozija!

 

 

 

 

 

Sponzori i donori

 Veliko hvala svim trenutnim sponzorima i donorima koji nam svojim donacijama pomažu u realizaciji Simpozija!