SiSB

Simpozij Studenata Bioloških Usmjerenja 

Inspiring the next generation!

 

Drage kolegice i dragi kolege,


dobro došli na šesti Simpozij studenata bioloških usmjerenja – SiSB6! Nakon već pet uspješno realiziranih simpozija (2015., 2016., 2017., 2018., 2019.) s ponosom najavljujemo šesto izdanje Simpozija koje će se održati 30. i 31. svibnja 2020. godine u prostorijama Kemijskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ovaj događaj smo zamislili kao mjesto susreta studenata bioloških usmjerenja koji dijele zajedničke interese na  znanosti te su spremni za suradnju, razmjenu znanja i stjecanje novih iskustava! Studenti s Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, ali i s ostalih srodnih studijskih programa u državi i regiji zajedno će kroz predavanja profesora i stručnih suradnika s različitih polja biologije dobiti uvid u svakodnevni rad iskusnijih znanstvenika, ali i u aktualne znanstvene teme i problematiku. Nakon uvodnog stručnog predavanja studenti će samostalno kroz prezentacije pokazati vlastita istraživanja i radove vezane uz tematski blok. Najvažniji cilj ovogodišnjeg simpozija je inspirirati generacije koje dolaze!

Zato pozivamo sve vas koji se bavite znanstveno-istraživačkim radom unutar širokog biološkog raspona na aktivno sudjelovanje na SiSB6!
I ove godine će više desetaka studenata, znanstvenika i nastavnika nastojati pripremiti najbolju atmosferu studentskog simpozija na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Dakle, drage studentice i dragi studenti, najsrdačnije vas pozivamo na Šesti simpozij studenata bioloških usmjerenja – SiSB6! Okušajte se u znanstvenom radu s nama!

Vaš Organizacijski odbor!