SiSB

 

 

Drage kolegice i dragi kolege,

dobro došli na peti Simpozij studenata bioloških usmjerenja – SiSB5!

Nakon već četiri uspješno realizirana simpozija (2015., 2016., 2017., 2018.) s ponosom najavljujemo peto izdanje simpozija koje će se održati 01. lipnja 2019. godine u prostorijama Kemijskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Ovaj događaj smo zamislili kao mjesto susreta svih studenata zaljubljenika u biološke znanosti, kako onih s Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, tako i onih s ostalih srodnih studijskih programa u državi i regiji. Zajedno ćemo s pozvanim predavačima steći nova znanja i vještine te imati priliku prikazati rezultate vlastitih istraživanja, uspostaviti brojne kontakte i nezaboravna poznanstva. Zato pozivamo sve vas koji se bavite znanstveno-istraživačkim radom unutar širokog biološkog raspona na aktivno sudjelovanje na SiSB5!
I ove godine će više desetaka studenata, znanstvenika i nastavnika nastojati pripremiti najbolju atmosferu studentskog simpozija na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na kraju, drage studentice i dragi studenti, najsrdačnije vas pozivamo na Peti simpozij studenata bioloških usmjerenja – SiSB5!Marita Cvitanović
Predsjednica Organizacijskog odbora SiSB5Rok prijave za sudjelovanje na SiSB5 je 15.05.2019. godine!

 

PRIJAVE SU ZATVORENE!


LINK ZA PRIJAVU