WISe

WorkIn’ Science (WISe) odnosno Dan karijera na PMF-u, u organizaciji studenata, zaposlenika i Karijernog centra PMF-a, okuplja i predstavlja institucije i firme različitih područja interesa. S obzirom na to da je Udruga studenata biologije-BIUS vrlo raznolikih interesa s čak 20 sekcija, vrlo je rado prihvatila biti suorganizator ovogodišnjeg Dana Karijera kako bi što više njezinih članova pronašlo svoju budućnost.

 

Cilj WISe-a je informirati i upoznati studente i studentice svih odsjeka PMF-a s tržištem rada te im približiti mogućnosti stručne prakse i zapošljavanja tijekom i nakon studija. WISe okuplja firme i institucije uključujući i one koje zapošljavaju alumne jednog ili više odsjeka PMF-a, predstavlja studentima potencijalne poslodavce i poslovne prilike u struci, kao i druge mogućnosti za razvoj njihove karijere.

Sljedeći WISe održava se dana 3.11.2021.  

 

Svakoj će firmi ili instituciji biti dodijeljen izložbeni prostor na kojem će prezentirati svoje materijale i biti u mogućnosti direktno komunicirati sa studentima/volonterima. Izložbeni prostori će biti postavljeni u prostorima PMF-a.

Pojedine firme ili institucije će, za zainteresirane sudionike, držati predavanja prema rasporedu. Uz to, bit će organizirani i okrugli stolovi s bivšim studentima koji će pričati o svojim poslovnim uspjesima, kao i lounge prostor za ležerniju komunikaciju i networking. Firmama i institucijama će se omogućiti stvaranje novih i širenje postojećih modela suradnje sa studentima putem stručne prakse, te pronalazak kvalitetnih potencijalnih budućih zaposlenika.

Raspored okruglih stolova za 3.11.2021.

Više o Danu karijera na PMF-u saznajte na linku: https://wise.pmf.unizg.hr/#home

 

Izvor slika: https://wise.pmf.unizg.hr/#gallery