Informacije o obradi podataka

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podatka – Uredba (EU) 2016/679 dužni smo vas informirati kako ispunjavanjem prijave za sudjelovanje na Simpoziju ste suglasni dati svoje osobne podatke nužne za održavanje simpozija.

Od Vas tražimo sljedeće osobne podatke:
– ime i prezime (svi sudionici)

Navedeni osobni podaci se obrađuju u svrhu:
– izrade akreditacije i potvrde o sudjelovanju
– tiskanja knjige sažetaka
– izrade rasporeda predavanja

U svrhu izrade knjige sažetaka te rasporeda predavanja aktivni sudionici su suglasni da će njihovo ime i prezime biti unutar knjige sažetaka i rasporeda predavanja objavljeno na mrežnoj stranici simpozija http://bius.hr/sisb/ te Facebook stranici https://www.facebook.com/sisbiol/?ref=br_rs .

Također simpozij će bit medijski popraćen, fotografiran i sniman. Video snimke i fotografije koristit ćemo u promotivne svrhe manifestacije, u objavama na web stranicama simpozija i u medijima. Ispunjavanjem ove prijave se podrazumijeva Vaš pristanak na gore navedena fotografiranja i snimanja te suglasnost za njihovu objavu u gore spomenutu svrhu.

Informacije o postupanju s osobnim podacima:

Navedeni osobni podaci od svih sudionika (aktivnih i pasivnih) će biti proslijeđeni tiskarskom poduzeću u svrhu izrade akreditacija, potvrda – podaci od svih sudionika te knjige sažetaka, plakata i letaka – podaci samo od aktivnih sudionika. Mjere zaštite osobnih podataka od nedopuštenog pristupa, nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja i svake druge zlouporabe su osigurane ugovorom između tiskarskog poduzeća i nas (Udruga studenata biologije -BIUS).

Za ostale podatke koje ćemo vas tražiti unutar prijave postoji pravo odabira (privola) davanja vaših osobnih podataka. Svi podaci prikupljeni preko obrasca nalaze se unutar zaštićene baze osobnih podatka kojoj ima pristup samo voditelj obrade osobnih podataka, također napominjemo da će svi podaci biti obrisani nakon završetka simpozija.

UPUTE ZA PRIJAVU