Sponzori

In Vivo od broja 24 ima i sponzore koji su nam svojim velikodušnim donacijama pomogli u izradi i tiskanju našeg časopisa. Hvala Vam na potpori!

 

Oikon d.o.o. – Institut za primijenjenu ekologiju vodeća je licencirana i akreditirana
konzultantska tvrtka/istraživački institut na području primijenjene ekologije u Hrvatskoj i regiji. U svojih više od 20 godina iskustva, Oikon je uspješno odradio više od 1.30 ugovora za 300 zadovoljnih klijenata. Specijalnosti Oikona su zaštita prirode i okoliša, upravljanje prirodnim resursima, krajobrazna ekologija, industrijska ekologija, okolišno modeliranje, obnovljivi izvori energije, održiva mobilnost, vođenje projekata, daljinska istraživanja i geografski informacijski sustavi. Tako širok spektar aktivnosti zahtjeva veliki raspon stručnih znanja te Oikon zapošljava stručnjake koji pokrivaju čak 16 strukovnih područja, uključujući biologe i ekologe, a gotovo četvrtina zaposlenih su doktori znanosti. Svi oni redovito pohađaju edukacije i seminare te koriste modernu, vrhunsku, profesionalnu i specijaliziranu opremu, hardver i softver, čime mogu odraditi zahtjevna istraživanja te pružiti visokostručne usluge.
Više informacija potražite na www.oikon.hr

 

IRES Ekologija je konzultantska tvrtka specijalizirana za stručne poslove zaštite prirode i okoliša. Njihov mladi multidisciplinarni tim, koji se sastoji od stručnjaka iz prirodnih, tehničkih i biotehničkih znanosti, svakom projektu pristupa s ciljem osiguravanja njegove realizacije na održiv način i u skladu s načelima zaštite prirode. Ako se želiš pridružiti u stvaranju zelene budućnosti, slobodno se javi!
Više informacija potražite na: https://ires-ekologija.hr/

 

Jedan od naših sponzora je i tvrtka KEFO d.o.o. koja je orijentirana na prodaju laboratorijskih 
kemikalija, mikrobioloških podloga, laboratorijske opreme i potrošnog materijala te  medicinskog
potrošnog materijala.
Više informacija potražite na: http://www.kefo.hr/